Nalagam

Prosimo, počakajte...

iNaveza.si cenik
30-dni brezplačno

30-dni brezplačne uporabe

Zmogljivosti sistema iNaveza.si lahko sedaj brezplačno preizkusite tako, da registrirate svoje društvo in s tem aktivirate 30-dnevno preizkusno dobo.

Po uspešni registraciji dobite polni dostop do administracije društva, kjer lahko pričnete z uporabo vseh funkcij sistema.

Če po 30-dnevni preiskusni dobi ne boste zadovoljni s funkcijami sistema, lahko uporabo prekinete, če pa vam bodo funkcije všeč, lahko nadaljujete z uporabo sistema, ob tem pa se vam mesečno obračuna uporaba po ceniku.

Nizki mesečni stroški

Uporaba spletnega sistema iNaveza.si se po končani 30-dnevni preizkusni dobi obračuna mesečno, vsak prvi delovni dan v mesecu, za pretekli mesec in vključuje zagotavljanje dosegljivosti, varnost, vzdrževanje ter splošne nadgradnje sistema. Cena mesečnih stroškov je sestavljena iz dveh dejavnikov in sicer:

  • 2,99 € / uporaba na mesec
  • 0,08 € / na člana

Primer izračuna mesečnega stroška za planinsko društvo s 50 člani:
   2,99 € uporaba na mesec
+ 4,00 € (0,08 € x 50)
  6,99 € / mesec

Zakaj iNaveza.si

Tehnologija vpliva na vsa področja našega življenja, zato ne dovolite, da vaše društvo ostane, tam zadaj nekje. Spletni planinski sistem iNaveza.si omogoča prehod analogne komunikacije član - društvo, v digitalno. V praksi to pomeni, da ima društvo nadzor kadarkoli in kjerkoli nad dogodki, prijavami, plačili, odseki itd., člani pa vedno dostop in pregled nad dogodki. Prav tako imajo člani vedno vpogled na svojo lastno statistiko, kje so se z vami potepali, koliko so naredili kilometrov itd. Člani lahko tudi napišejo svoje izkušnje na dogodku (blog), ki je po potrditvi društvenega administratorja, viden vsem ostalim. Sprejmite odločitev predno bo prepozno in popeljite svoje društvo v digitalni svet tukaj!

Okolju prijazno brezpapirno poslovanje

V iNaveza.si smo se odločili izogniti nepotrebnemu papirnemu poslovanju, zato izdajamo račune le v elektronski obliki. Na tak način skupaj razbremenimo okolje in znižamo stroške poslovanja. Vse račune društva prejmejo v elektronski obliki na njihov e-poštni naslov, v papirni obliki pa le izrecno glede na željo posameznega društva.

Spletna stran iNaveza.si uporablja piškotke za zagotavljanje najboljše možne spletne izkušnje.

Razumem